«Έχω πάει με 5.000 άνδρες…!»

Η 25χρονη Nikki Lee αυτοαναγορεύθηκε ως «γκουρού του σεξ» και πώς να μην είναι από τη στιγμή, που έχει συνευρεθεί ερωτικά με 5.000 άνδρες σε 9 χρόνια! Η Nikki ξεκίνησε την εν λόγω… δραστηριότητα σε ηλικία μόλις 16 ετών και μέχρι να φτάσει στα 21 έτη είχε κάνει σεξ με 2.288 άνδρες!

Παράλληλα, η 25χρονη έχει κάνει σεξ σε όλα τα πιθανά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων χώρων, όπως νυχτερινά κλαμπ, ντίσκο, πάρκα, δρομάκια, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κ.α.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως καταγράφει τα

«επιτεύγματα» της, σημειώνοντας το μέρος που έκανε σεξ, την ώρα, ενώ… επιβραβεύει τους άνδρες που είχαν καλές επιδόσεις βάζοντας αστερίσκο στο όνομά τους.

Ωστόσο, η Lee ξεκαθαρίζει: «Ποτέ δεν έχω κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα, αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγω τους δίνω ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνω και ομαδικά όργια, όπως σε ένα ταξίδι στην Ίμπιζα όπου συνευρέθηκα με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ».

Όπως τονίζει, «έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις. Όλα τα άλλα επιτρέπονται!». «Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!», καταλήγει λέγοντας η 25χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα