Έφθασε η μεγάλη στιγμή!

Την επιτυχημένη πρεμιέρα του 2004 θέλει να επαναλάβει απόψε η εθνική Ελλάδας, στην έναρξη του Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Όπως τότε κόντρα στη διοργανώτρια Πορτογαλία έτσι και σήμερα κόντρα στους διοργανωτές Πολωνούς (19:00), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει… με το δεξί τη μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος μέσω των προπονήσεων της ομάδας έχει κάνει λίγο πολύ γνωστά τα πρώτα 11 πρόσωπα της εθνικής,

με την μόνη θέση που είναι αμφίβολη να είναι αυτή του δεξιού άκρου της επίθεσης, καθώς ένας εκ των Σαλπιγγίδη και Νίνη θα είναι στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Χαλκιάς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, και στα άκρα της οι Τοροσίδης και Χολέβας.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης, στο δεξί άκρο της επίθεσης ένας εκ των Σαλπιγγίδη και Νίνη, ενώ στα αριστερά θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Από την άλλη οι Πολωνοί θα έχουν σίγουρα το άγχος της πρεμιέρας ως γηπεδούχοι, επιθυμώντας βέβαια να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Ο Φράντισεκ Σμούντα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη αλλά… βολεύονται με την ισοπαλία

«Θέλουμε τη νίκη. Αυτοί οι πρώτοι αγώνες συνήθως τελειώνουν με ισοπαλία. Και εάν έρθει σημαίνει ότι είμαστε μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε στα άλλα παιχνίδια. Έχουμε στόχο. Εάν είμαστε στο 60ο λεπτό δεν θα ανοιχτούμε. Το ίδιο θα κάνουν και οι έλληνες. Υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες…».

Η πιθανή 11άδα της γηπεδούχου Πολωνίας: Σέζνι, Περκί, Βασιλέφσκι, Μπένις, Πίστσεκ, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Ρίμπους, Μπλαζικόφσκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα