Εγκαινιάστηκε η 2η Εαρινή Γιορτή της Φύσης

Ξεκίνησε το Σάββατο στην Καρδίτσα η 2η Εαρινή Γιορτή της Φύσης που οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα,σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας.

Η φετινή διοργάνωση, που είναι αφιερωμένη στη χρήση των δημόσιων χώρων και ειδικότερα έχει ως στόχο να αναδείξει το ρόλο της Δημοτικής Αγοράς ως ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, είναι τριήμερης διάρκειας και περιλαμβάνει «πλούσιο» πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Με επίκεντρο των εκδηλώσεων το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, όπου θα λειτουργεί

η Εκθεσιακή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων, οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο για θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Συμμετέχουν 40 συνολικά περίπτερα και οι παραγωγοί διαθέτουν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.

Φέτος, όπως ανακοινώθηκε, αποφασίστηκε να μην τυπωθούν Αφίσες, που θα δημιουργήσουν σκουπίδια και ρύπανση, αλλά αντίθετα σχεδιάστηκαν μπλουζάκια τα οποία και τοποθέτησε η Οργανωτική Επιτροπή σε διάφορους δημόσιους χώρους, αλλά και σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης, ενημερώνοντας το κοινό για τη Γιορτή μέσα από αυτόν τον τόσο πρωτότυπο και εναλλακτικό τρόπο που πάνω απ ΄ όλα είναι μια κίνηση συμβολική.

Keywords
Τυχαία Θέματα