Εγκώμια για Ολυμπιακό από τον πρόεδρο της Λεβάντε

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, μετά την κλήρωση του Europa League.

Ο Καταλάν, μίλησε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την κλήρωση του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας.

«Πρόκειται για έναν ελκυστικό αντίπαλο, έναν από τους μεγάλους συλλόγους

του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν κατακτήσει περισσότερα από 30 πρωταθλήματα, έχουν μεγάλη διεθνή εμπειρία, διαθέτουν πολύ δυνατό ρόστερ, μια μεγάλη πόλη και ένα μεγάλο γήπεδο. Για όλους είναι δυο παιχνίδια που ενθουσιάζουν. Αρκεί να σκεφτούμε αυτό που ζήσαμε, ότι δηλαδή το όνομα της Λεβάντε ήταν γραμμένο σε ένα από τα μπαλάκια στην κλήρωση της ΟΥΕΦΑ, αυτό από μόνο του είναι κάτι το εντυπωσιακό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς πίεση και μακάρι να παίξουμε καλά και να προκριθούμε».

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της Λεβάντε με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη, δηλώσεις έκαναν οι Χοσέ Μπαρκέρο και Χουανφράν μιλώντας επίσης με σεβασμό για τον Ολυμπιακό.

Πρώτα ο Χοσέ Μπαρκέρο τόνισε: «Αν και δεν πρόκειται ούτε για την Τσέλσι ούτε για τη Λίβερπουλ, ο κόσμος θα πρέπει να νιώθει τον ίδιο ενθουσιασμό. Είμαστε όλοι λίγο απογοητευμένοι γιατί επιθυμούσαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις δυο μεγάλες αγγλικές ομάδες, αλλά έτσι κι αλλιώς θα παίξουμε με έναν μεγάλο σύλλογο, με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αξιολόγηση της κλήρωσης είναι θετική και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

O Χουανφράν με τη σειρά του σημείωσε: «Η Λεβάντε σέβεται απόλυτα όλες τις ομάδες. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση, δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε ξανά στο μέλλον αυτή την ευκαιρία, τουλάχιστον εγώ λόγω ηλικίας. Μακάρι να μην είναι αυτά τα δυο τα τελευταία παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος στη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα