«Είχα 6 χρόνια σχέση με τον Travolta» ισχυρίζεται ο πρώην πιλότος του

Συνέντευξη στο «The National Enquirer» έδωσε ο Doug Gotterba, πρώην πιλότος του John Travolta. Σύμφωνα με τον Gotterba, οι δύο άνδρες είχαν ερωτική σχέση για περίπου έξι χρόνια, αρχής γενομένης από το 1981. Μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσε, ο Gotterba περιέγραψε λεπτομέρειες από την πρώτη συνάντηση και ερωτική τους συνεύρεση:

«Πετάξαμε μαζί στο Μοντερέι της Καλιφόρνια και φτάσαμε στο θέρετρο Highlands, στο Carmel. Είχαμε ένα υπέροχο δείπνο, όπου διαπίστωσα πως με φλερτάρει. Καθώς επιστρέφαμε από το

εστιατόριο στα δωμάτιά μας, ο John με ρώτησε εάν ήθελα ένα… μασάζ. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και του απάντησα θετικά. Πήγαμε στο δωμάτιό του, όπου έκανε ένα γρήγορο ντους και μετά εμφανίστηκε μπροστά μου, φορώντας μόνο μια πετσέτα. Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει μασάζ, όμως στη συνέχεια επιδόθηκε σε… ‘άλλη δραστηριότητα’», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πιλότος και συμπλήρωσε:

«Ήταν ευγενής και με μεγάλο πάθος. Την επόμενη μέρα, μου είπε, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, πως του άρεσε πολύ αυτό που κάναμε το προηγούμενο βράδυ».

Επιπλέον ο Gotterba ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ήταν ζευγάρι, ο John ήθελε να έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους, ενώ ήθελε να γυρίσει και μία ταινία σεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα