«Είναι μόνο ένας αγώνας»

Με δηλώσεις στο blog του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο Ρομέιν Σάτο απάντησε σε όσους έχουν χρίσει φαβορί την ΤΣΣΚΑ, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκα, ενώ συν τοις άλλοις αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις με τον Άρη για τα πλέι οφ.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Ρομέιν Σάτο:

«Επιστρέψαμε όλοι μετά και την άδεια που είχε

δοθεί και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ. Επιστρέψαμε με διαφορετική ενέργεια και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με τον Άρη.

Όλοι θυμόμαστε ότι νικήσαμε δύσκολα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Νικήσαμε στο τελευταίο λεπτό. Βασικός μας στόχος είναι ο πρώτος αγώνας.

Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι λογικό να σκέφτεται το Final 4 και όχι και τόσο τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε στα πλέι οφ. Το Final 4 είναι κάτι που θα μας απασχολήσει αργότερα. Ξέρω ότι πολλοί μας θεωρούν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν με κάνει να νιώθω άσχημα. Μάλλον καλά με κάνει να νιώθω.

Η ΤΣΣΚΑ έχει μια πραγματικά καλή ομάδα, έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά είναι μόνο ένας αγώνας. Δεν είναι κακό να θεωρείσαι το αουτσάιντερ.

Ο κόσμος δίνει ποσοστά… 60-40, 70-30… Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Για μένα είναι 50-50. Έχουμε βρεθεί ξανά σε Final 4, ξέρουμε πόσο δύσκολοι αγώνες είναι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε ως ομάδα, όλα θα είναι εντάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα