Εισβολή Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εισβολή σε εκδήλωση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω εκδήλωση είχε θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών»,

και γίνονταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η εισβολή αυτή ήταν μια κίνηση στον απόηχο των δηλώσεων του Νίκου Παρασκευόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα είπε ότι «Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης»…

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μαυροντυμένα, φώναξαν υβριστικά συνθήματα όπως «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» και «Έξω οι τούρκοι από την Ελλάδα», αποχώρησαν με στρατιωτικό παράγγελμα λέγοντας και τον εθνικό ύμνο.

Μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν οι βουλευτές: Παναγιώτης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Το άρθρο Εισβολή Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα