Έκανε τον δικαστικό επιμελητή και «τσέπωνε» λεφτά!

Προσποιούμενος τον δικαστικό επιμελητή ένας 54χρονος στη Λάρισα κατάφερνε αφενός να εξαπατά οφειλέτες και αφετέρου να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά! Ο άντρας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση Αρχής.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στην οικία 59χρονου και παριστάνοντας τον δικαστικό επιμελητή ζήτησε το

ποσό των 200 ευρώ, για να μην προβεί σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για εκκρεμούσα υπόθεση οφειλής του 59χρονου. Ακολούθησε η σχετική καταγγελία και κατόπιν συνεννόησης με τους αστυνομικούς, ο 59χρονος συναντήθηκε με τον δράστη, παραδίδοντας του το χρηματικό ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε μεταξύ άλλων ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις, ονόματα, τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, καθώς και ντοσιέ με δικαστικές αποφάσεις - διαταγές πληρωμών σε βάρος διαφόρων ατόμων, διάφορες σημειώσεις και πρόχειρες αποδείξεις είσπραξης χρημάτων,.

Από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο άντρας προσποιούμενος και πάλι το δικαστικό επιμελητή, είχε αποσπάσει από 51χρονο επιταγή 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, για να μην προβεί σε δήθεν πλειστηριασμό ήδη κατασχεθείσας περιουσίας για ετήσια εκκρεμούσα οφειλή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα