«Εκκαθαρίσεων» συνέχεια στον ΠΑΟ. Έφυγε και ο Βύντρα

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» και θα πλέον αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο Λουκάς Βύντρα. Ο δικηγόρος του διεθνούς αμυντικού, Αλέξανδρος Στεφανάκης, είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και συμφώνησαν για τη λύση του συμβολαίου του πελάτη του, με τους «πράσινους».

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στο «Τριφύλλι», ο Βύντρα ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το contra.gr, oι διαπραγματεύσεις

για τη λύσει συμβολαίου του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό είχαν διάρκεια πέντε ωρών, ενώ όπως προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Βύντρα θα εισπράξει μέσα στους επόμενους 18 μήνες ένα ποσό που θα φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο ελεύθερος πλέον δεξιό μπακ, έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με το σύλλογο της επιθυμίας του, με το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ να φαντάζει σχεδόν μηδενικό. Άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επικοινώνησαν μαζί του και πληροφορήθηκαν ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, χωρίς να τους διευκρινίσει εάν πρόκειται για ελληνική ή ευρωπαϊκή.

Την ίδια ώρα έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν, που θέλουν τον Ολυμπιακό να σκέφτεται την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, για αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα