Έκλεψε η Lindsay Lohan το βραχιόλι της Elizabeth Taylor;

Και να ήταν η πρώτη φορά που της έχουν καταλογίσει κλοπή! Τώρα η «προβληματική» ηθοποιός κατηγορείται ότι έκλεψε ένα βραχιόλι που άνηκε στην Liz Taylor. H Lindsay, η οποία υποδύθηκε τη διάσημη ηθοποιό, εικάζεται ότι έκλεψε το βραχιόλι από τη (για πολλά χρόνια) νοσοκόμα της ηθοποιού!

Σύμφωνα με πηγές, η Liz Taylor είχε χαρίσει σε ένδειξη ευγνωμοσύνης το συγκεκριμένο

βραχιόλι στην νοσοκόμα που την κούραρε όλα αυτά τα χρόνια. Η Lindsay συνάντησε τη νοσοκόμα για να μάθει λεπτομέρειες από τα τελευταία χρόνια της διάσημης ηθοποιού, ώστε να την αποδώσει όσο πιστότερα μπορούσε.

Όταν η νοσοκόμα τής έδειξε τα πράγματα που της άφησε μετά τον θάνατό της, η νεαρή ηθοποιός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για ένα βραχιόλι, το οποίο δοκίμασε κιόλας. Φεύγοντας όμως παρέλειψε να το βγάλει, σύμφωνα με τα λεγόμενα πηγών, και όταν η νοσοκόμα τής τηλεφώνησε, η Lindsay έκανε την «Κινέζα», υποστηρίζοντας ότι δεν το έχει! Το επέστρεψε μετά από μία βδομάδα όταν η νοσοκόμα την απείλησε ότι θα πάει στην αστυνομία.

Βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά όπως και να το κάνουμε, η «ρετσινιά» της κλέφτρας έμεινε για τη Lindsay Lohan!

Keywords
Τυχαία Θέματα