«Εκτός» ο Ιμπαγάσα για έναν μήνα

Θλάση δευτέρου βαθμού υπέστη ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γεγονός που σημαίνει  πως ο παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 εβδομάδες.

Έτσι, ο Αργεντινός θα χάσει τα παιχνίδια με Ξάνθη (εντός), Άρη (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και οριακά προλαβαίνει (αν τα καταφέρει) τον αγώνα με την ΑΕΚ

στο ΟΑΚΑ στις 11 Νοεμβρίου. Επίσης, χάνει σίγουρα τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μονπελιέ στις 24 Οκτώβρη, αλλά και αυτόν του Φαλήρου στις 6 Νοεμβρίου. 

Αντιθέτως, ο Γιάννης Μανιάτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

«Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες. Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα