Εκβίαζαν καθηγητή που απατούσε τη γυναίκα του

Θύμα εκβιασμού έπεσε ένας καθηγητής από την Πάτρα, ο οποίος είχε εξωσυζυγική ερωτική σχέση με μία νεαρή κοπέλα που εργαζόταν σε καφετέρια της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο καθηγητής επισκεπτόταν το καφέ στην οδό Τριών Ναυάρχων, όπου γνώρισε τη συγκεκριμένη κοπέλα και συνήψαν σχέση.

Τον περασμένο Οκτώβριο εμφανίστηκε κάποιο πρόσωπο, ο οποίος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και ζήτησε από τον άντρα 10.000 ευρώ, προκειμένου να μην αποκαλύψει στην σύζυγό του, ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Ο καθηγητής είπε το «ναι», για να μη μαθευτεί στη γυναίκα του και πλήρωσε τα χρήματα. Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, εμφανίστηκε και πάλι στον καθηγητή ο ίδιος άνδρας και του ζήτησε άλλες 30.000 ευρώ…

Εν συνεχεία, ο καθηγητής κατάλαβε ότι αυτή η ιστορία δεν θα είχε τέλος και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι πήγε στο ραντεβού με τον εκβιαστή του, με το ποσό των 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Μόλις, ο δράστης πήρε τα χρήματα, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ αναζητείται και ο φερόμενος ως συνεργός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα