«Ελέ»... the end!

Το φινάλε σε μια πολύ σπουδαία καριέρα ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος! Ένας από τους καλύτερους πορτιέρο της τελευταίας 20ετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του.

Του Μιχάλη Τσαμπά

Άλλωστε η απαξίωση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και κάποιοι συνεχόμενοι τραυματισμοί ήταν οι βασικές αιτίες για μια απόφαση που μόνο εύκολη δεν ήταν! Ο «Ελέ» αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, όμως τα πολλά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου

της Νέας Σμύρνης... άγγιξαν και τον ίδιο. Πάντως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να το υπηρετήσει από κάποιο άλλο πόστο!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει το φινάλε σε μια καριέρα με πολλούς τίτλους, αλλά και σπουδαίες ευρωπαϊκές παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Καμπιονάτο αναφέρει:

«Ανέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής, που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής, πιο σημαντική ακόμα κι απ' την ίδια του την καριέρα. Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω. Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι "κατάφεραν" να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ’ την αγάπη μου γι’ αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό, τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στον μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.

Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές. ...ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ... Δημήτρης Ελευθερόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα