Εντοπίστηκαν δύο θερμοκήπια με 1.428 δέντρα ινδικής κάνναβης!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 1.428 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εντόπισαν σε δύο θερμοκήπια οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή Λιθίνες Σητείας. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι τα δέντρα θα απέφεραν περίπου 800 κιλά κάνναβης με τα αναμενόμενα κέρδη να αγγίζουν έως και τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Τόσο ο 48χρονος ιδιοκτήτης όσο και ο 37χρονος συνεργός του θα απολογηθούν την Τρίτη, αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες. Ο ένας εκ των δύο αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων και την κατηγορία του εμπρησμού από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. Συγκεκριμένα, έβαλε όταν κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί

στο θερμοκήπιο από αστυνομικές δυνάμεις. Προκειμένου να διαφύγει και να καταστρέψει τα ίχνη του, ο 37χρονος έβαλε φωτιά στο στρώμα όπου κοιμόταν, αδιαφορώντας για τις φιάλες υγραερίου που υπήρχαν στο δωμάτιο. Αν και κατάφερε να διαφύγει με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά, εντοπίστηκε αργότερα κρυμμένοςσε μία ρεματιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα δύο θερμοκήπια ήταν εγκατεστημένα σε ύψωμα, κυκλωμένα με μεγάλη περίφραξη ενώ δύο λυκόσκυλα «αλώνιζαν» στον περιβάλλοντα χώρο. Ο 37χρονος διέμενε σε δωμάτιο μέσα στο θερμοκήπιο που ήταν πλήρως εξοπλισμένο. Διέθετε ακόμα και πλυντήριο ρούχων! Οι διωκτικές αρχές πιστεύουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια και πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στην ταυτότητα και άλλων συνεργών, αξιοποιώντας τις συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα