Επίχρυσα smartphone και tablet από την Lamborghini!

Τι και αν υπάρχει κρίση, οι σχεδιαστές και οι εταιρίες παραγωγής δεν πτοούνται και για χάριν του ανταγωνισμού συνεχίζουν να θέλουν να εντυπωσιάζουν με τις κατασκευές τους και επενδύουν στο στυλ.

Η Lamborghini παρουσίασε ένα καινούριο επίχρυσο smartphone, το TL-700, του οποίου η οθόνη καλύπτεται με ζαφειρένιο γυαλί κι η πλάτη του είναι από δέρμα κροκόδειλου.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το smartphone διαθέτει οθόνη μεγέθους

3,7 ιντσών κι ανάλυσης 800x480 pixel, ενώ τρέχει με την Gingerbread, την έκδοση του λειτουργικού Android. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού κοστίζει σχεδόν 2.200 ευρώ.

Μάλιστα, η Lamborghini παρουσίασε κι ένα επίχρυσο tablet πιο οικονομικό κι εμφανισιακά πιο όμορφο, το L2800, το οποίο κοστίζει κάτι παραπάνω από τα συμβατικά, με την τιμή να αγγίζει τα 1.840 ευρώ, ενώ έχει υψηλής ανάλυσης οθόνη με μέγεθος 9,7 ίντσες και μνήμη RAM 512 MB. Το tablet τρέχει με την έκδοση Ice Cream του Android.

Τόσο το smartphone όσο και το tablet, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη Ρωσία τον Αύγουστο και θα ακολουθήσουν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα