Επικίνδυνοι κακοποιοί έκοψαν τα κάγκελα κελιού και απέδρασαν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε συναγερμό βρίσκεται από το πρωί η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη και στους όμορους νομούς καθώς με κινηματογραφικό τρόπο κατάφεραν να αποδράσουν από το Τμήμα Μεταγωγών δύο Αλβανοί κακοποιοί.

Η ένταση των ερευνών είναι στο υψηλότερο σημείο από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απίστευτη απόδραση, αφού ο ένας από τους δύο δραπέτες εξέτιε ποινή για ληστεία μετά φόνου, που είχε διαπράξει στη συμπρωτεύουσα τον Ιανουάριο του 2009

με θύμα υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της σοβαρής υπόθεσης, οι δύο Αλβανοί είχαν μεταφερθεί μόλις χθες από άλλες φυλακές της χώρας στο μεταγωγών και επρόκειτο σήμερα το πρωί να μεταχθούν σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Όταν όμως, έγινε η αλλαγή σκοπών του Μεταγωγών, ο αστυνομικός που επρόκειτο να αναλάβει υπηρεσία έκανε έλεγχο των κρατουμένων στα κελιά και διαπίστωσε ότι από ένα κελί του ισογείου από τους πέντε κρατούμενους έλειπαν οι δύο! Είδε συγχρόνως ότι είχαν λιμάρει η πριονίσει τα κάγκελα του παραθύρου και είχαν ανοίξει οπή 40 εκατοστών για να «πετάξουν» στην ελευθερία.

Οι δύο κακοποιοί για να βγουν εντελώς από το αστυνομικό κατάστημα προσωρινής κράτησης έτρεξαν χωρίς να τους δει κανείς και υπερπηδώντας τα συρματοπλέγματα βρέθηκαν έξω.

Ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για τις παραλείψεις των αστυνομικών και τον τρόπο απόδρασης, ενώ έχει συσταθεί και ειδική ομάδα που καταζητεί τους δύο δραπέτες. Ο ένας όπως προαναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς εκτός της δολοφονίας του υπαλλήλου πρατηρίου, πυροβόλησε και κατά των αστυνομικών όταν μία εβδομάδα μετά τον είχαν εντοπίσει και τον συνέλαβαν.

Το άρθρο Επικίνδυνοι κακοποιοί έκοψαν τα κάγκελα κελιού και απέδρασαν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα