Επιστολή διαμαρτυρίας στη Μέρκελ από τη… Μαριάννα Ντούβλη!

Η Ελληνίδα πορνοστάρ(;) Μαριάννα Ντούβλη έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ διαμαρτυρόμενη για τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η Γερμανία μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα.

Στα.. χνάρια λοιπόν της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που αποφάσισε να ιδρύσει κόμμα(!) και η Ντούβλη, η οποία απαιτεί «συγγνώμη» από τη Μέρκελ μέσω της επιστολής της, η οποία θα διαβιβασθεί στο γραφείο της Μέρκελ από τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Απόσπασμα της τρισέλιδης επιστολής της Μαριάννας Ντούβλη στην καγελάριο της Γερμανίας:

«Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές», τονίζει εκτός των άλλων.

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναρωτιέται: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική», ενώ καταλήγει: «Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα