Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ (2-0 τον Άρη)

Φτάσαμε στην 10η αγωνιστική για να πετύχει ο ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Άρη που έπαιζε από το 2' με δέκα παίκτες και αυτό του στοίχισε!

Παρότι ξεκίνησε με όνειρα για κάτι καλό φέτος, ο ΟΦΗ μετά τις εννιά πρώτες αγωνιστικές είχε φτάσει να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η γκρίνια είχε κάνει για τα καλά την εμφάνισή της στο Γεντί Κουλέ και το ματς απέναντι στον Άρη που επίσης παλεύει για την σωτηρία κρινόταν επιτακτική

και όχι μόνο για το τρίποντο, που θα ήταν και το πρώτο φέτος, αλλά και για την ηρεμία της ομάδας, μιας και ο κόσμος δεν άντεχε την βαθμολογική θέση.

Από την άλλη όπως γράφει το gazzetta.gr οι «κίτρινοι» που επίσης δεν έχουν κερδίσει εντός έδρας, αλλά το έχουν κάνει δύο φορές μακριά από το «Βικελίδης», κατέβηκαν στην Κρήτη για να κάνουν τρία τα διπλά και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι «ασπρόμαυροι» οι οποίοι επικράτησαν με 2-0, σε ένα ματς που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Έλσνερ. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε σκληρό φάουλ από πίσω στον Παπάζογλου, ο Σπάθας του έδειξε απευθείας κόκκινη και από το 2’ οι Θεσσαλονικείς έμειναν με 10 παίκτες. Αυτό ουσιαστικά ήταν και το τέλος του ματς, καθώς παρότι ο Άρης κατάφερε να κρατήσει για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο οι Ηρακλειώτες βρήκαν τους χώρους, σκόραραν και πήραν το πρώτο και ιδιαίτερα πολύτιμο τρίποντό τους φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα