Έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ο μάνατζερ του Ντε Βινσέντι

Ο ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει τους «αιώνιους» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο μάνατζέρ του που αναμένεται στην Ελλάδα, προκρίνει την προοπτική των Πειραιωτών.

Ο Εστεμπάν Μπουχάν σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε αρχικά ότι: «εμένα προσωπικά δεν μου έχει μιλήσει κανείς είτε από τον Ολυμπιακό είτε από τον Παναθηναϊκό. Θα έρθω όμως στην Ελλάδα για να μιλήσω με τον κ. Χριστοβασίλη ο οποίος με έχει ενημερώσει κυρίως για τον Ολυμπιακό».

Στην συνέχεια επισήμανε πως: «θα είμαι στην Ελλάδα την Κυριακή και θα συζητήσω με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα για το μέλλον του Τόμας. Εγώ και ο άλλος μάνατζέρ του αλλά και ο κ. Χριστοβασίλης θέλουμε το καλύτερο για τον παίκτη. Θα δούμε το τι θα είναι πιο καλό για εκείνον και για όλους εμάς. Ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει μία ευκαιρία με τον Ολυμπιακό».

Εκτός των άλλων υπογράμμισε: «απ' ότι με έχουν ενημερώσει από τον ΠΑΣ ίσως κάνουμε την άλλη εβδομάδα ένα ραντεβού με τον Ολυμπιακό για τον Τόμας. Δεν υπάρχει όμως ακόμα κάτι το οριστικό ή σίγουρο. Δεν έχουμε κάτι το τελειωτικό. Θα μιλήσουμε πρώτα με τον κ. Χριστοβασίλη και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε το τι ακριβώς θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα