Έρχεται το PlayStation 4 ή κάτι περισσότερο;

Η Sony κυκλοφόρησε ένα μυστηριώδες βίντεο με τίτλο «See the Future», το οποίο ουσιαστικά ανακοινώνει το event που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου αποκαλύπτοντας το PlayStation 4. Σύμφωνα με πηγές από ομάδες ανάπτυξης που ασχολούνται με την κονσόλα της Sony, στελέχη δήλωσαν πως το PlayStation 4

θα κυκλοφορήσει κοντά στο τέλος του 2013 στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία και στις αρχές του 2014 στην αγορά της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τις φήμες που περιτριγυρίζουν την νέα κονσόλα, μαζί με την κυκλοφορία του PlayStation 4, θα υπάρξει και νέα έκδοση για το PlayStation Eye το οποίο θα είναι πλήρως συμβατό με το υπάρχον PlayStation Move χειριστήριο. Ακόμα το Edge ισχυρίζεται πως όσα studio συνεργάστηκαν με την εταιρία για την ανάπτυξη τίτλων στο PS4 έδωσαν συγχαρητήρια στην Sony καθώς αυτή τη φορά η κατασκευή του hardware επιτρέπει σε πιο εύκολη ανάπτυξη τίτλων σε σχέση με το PlayStation 3. Στα του χειριστηρίου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το PS4 θα έχει ένα ανασχεδιασμένο controller στο ίδιο μέγεθος με αυτό του PS3, το οποίο όμως αντί για τα πλήκτρα Select, Start και PS θα διαθέτει ένα touchpad, τεχνολογία βασισμένη από την αντίστοιχη λειτουργία του PlayStation Vita. Ένα νέο share πλήκτρο θα επιτρέπει στον χρήστη να ανεβάζει στο διαδίκτυο εικόνες αλλά και βίντεο. Τέλος το hardware του PS4 θα καταγράφει ότι συμβαίνει στην οθόνη ανά 15 λεπτά σε μορφή βίντεο και έτσι μετά ο χρήστης θα μπορεί να το επεξεργάζεται και να το ανεβάζει επίσης στο internet.

Όσο για τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, πιθανότατα να είναι ίδια με όσα στοιχεία έχουν διαρρεύσει έως τώρα, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στο PlayStation 4, τουλάχιστον στα χαρτιά. Παρακάτω ακολουθεί και το teaser της εταιρίες το οποίο αποκαλύπτει το επερχόμενο event.

Πηγή: enternity.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα