Έβαλε γκολ με το τσουβάλι, η Βαλενσιέν στον Παναθηναϊκό

Βαριά, φιλική ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που αντιμετώπισε την Βαλενσιέν και τα βρήκε... σκούρα, καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ταχύτατο κέντρο των Γάλλων, με ανύπαρκτη άμυνα και... χαμένους Μέντες και Καπίνο.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, αφού η Βαλενσιέν έμοιαζε να κάνει... ότι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Μέντες

αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, αφού όπως φάνηκε, δεν είναι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έτσι, μέσα σε ένα εφιαλτικό δεκαπεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τρία μαζεμένα γκολ. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Ντα Σίλβα, ο οποίος βρήκε κενό στον χώρο του κέντρου και με ένα πολύ μακρινό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Βαλενσιέν.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δέχτηκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν στο 18' σε γρήγορη αντεπίθεση των Γάλλων, ο Μέντες έχασε τον Ντοσεβί και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ελληνική ομάδα, 8 λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά αυτογκόλ, μετά από λάθος έξοδο του Καπίνο και πολύ κακή απομάκρυνση του Μέντες.

Περισσότερα στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα