Φοιτήτριες στο Cambridge διαγωνίζονται για τα καλύτερα οπίσθια!

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία και ειδικότερα στο πανεπιστήμιο Cambridge μετά τα όσα διέρρευσαν για το διαγωνισμό των καλύτερων… οπισθίων του πανεπιστημίου!

Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια για την ποιότητα των σπουδών που προσφέρει, καθώς και για το επίπεδο των φοιτητών που σπουδάζουν εκεί. Τώρα, όμως φαίνεται, πως η φήμη τους στιγματίζεται από αυτό το γεγονός.

Ήδη μέχρι τώρα πέντε φοιτήτριες έχουν «ανεβάσει» στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους με δαντελένια εσώρουχα και ευελπιστούν να είναι οι νικήτριες.

Η φωτό της Μέρεντιθ (ψευδώνυμο), να σηκώνεται στις μύτες για να πιάσει ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, ενώ φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό δαντελένιο εσώρουχο, είναι εκείνη που… εξόργισε περισσότερο τους καθηγητές του πανεπιστημίου.

Πάντως, οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό (χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους και με τις φωτογραφίες να αποστέλλονται στο website The Tab από ανώνυμα e-mail) ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλά για μια αθώα πλάκα, κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν και οι άνδρες συμμαθητές τους.

Από την άλλη η ενέργειά τους αυτή έχει ξεσηκώσει τις φεμινίστριες που υποστηρίζουν ότι εκτίθενται σαν σεξουαλικά αντικείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα