Φρίκη: Ο θείος τους έριξε στο κανάλι του Αλφειού τα μικρά αδερφάκια…

«Ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε την Ηλεία, αλλά και όλη την Ελλάδα, με το πνιγμό των δυο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 7 και 4 χρόνων, σε αρδευτικό κανάλι του Αλφειού στο Στρέφι του νομού Ηλείας, ενώ επέστρεφαν από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους όπου είχαν πάει για να πάρουν κρέας.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της δολοφονίας και μάλιστα με δράστη τον ανήλικο θείο των δυο άτυχων παιδιών, ηλικίας μόλις 13 χρόνων.

Πρόκειται για τον αδελφό της μητέρας τους, που ομολόγησε ότι εκείνος έσπρωξε τα δύο ανίψια του ηλικίας 7 και 4 χρόνων μέσα στο κανάλι και τράπηκε σε φυγή αφήνοντάς τα να πνιγούν αβοήθητα.

Οι πρώτες ενδείξεις είχαν οδηγήσει τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα του ατυχήματος αλλά η υπόθεση ανετράπη όταν βρέθηκαν κάποια ρούχα στο αρδευτικό κανάλι, τα οποία αποδείχτηκε ότι ανήκουν στον αδελφό της μητέρας των δύο παιδιών, ηλικίας 13 ετών.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός, πως ο 13χρονος θείος βρισκόταν στο σημείο όπου οι άνδρες της ΕΜΑΚ έψαχναν τα άτυχα αδελφάκια και μάλιστα… θρηνούσε μαζί με την αδελφή του και μητέρα των ανήλικων όταν βρέθηκαν οι σοροί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα