«Φύλλο και φτερό» διαμέρισμα στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα στα βόρεια προάστια, το οποίο φέρεται να σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το διαμέρισμα εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης, που φέρονται ως μέλη της οι συλληφθέντες.

Mετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Στο εδώλιο οι δύο εκ των συλληφθέντων

Εν τω μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι, Ιωάννης Μιχαηλίδης, 25 χρόνων και Δημήτρης

Πολίτης, 22 χρόνων, για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», που συνελήφθησαν στο Βελβεντό Κοζάνης, θα οδηγηθούν σήμερα στη δίκη που είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού για την υπόθεση των «τρομοδεμάτων».

Τα εντάλματα σε βάρος τους, που εκτελέστηκαν από τον εισαγγελέα Εφετών, αφορούσαν παραπεμπτικά βουλεύματα για την υπόθεση της αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων σε πρεσβείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την ευθύνη των οποίων είχε αναλάβει η τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και για ευρήματα που είχε εντοπίσει η αστυνομία σε σπίτια που φέρεται να χρησιμοποιούσε η οργάνωση στην Καλλιθέα Αττικής και στον Βόλο.

Εναντίον τους ασκήθηκαν διώξεις μεταξύ άλλων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για ληστεία από κοινού και κατά συρροή, για αρπαγή από κοινού, για παράνομη και διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και φθοράς, για χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας, για απλή σωματική βλάβη και άλλα.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα