Για μία θέση στον τελικό

Γερμανία και Ιταλία αναμετρώνται απόψε (21:45) στη Βαρσοβία, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Euro, εκεί όπου τους περιμένει από χθες η Ισπανία, σε ένα ματς βγαλμένο από τα παλιά ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις όντας αήττητη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και τις προβλέψεις των περισσοτέρων για τελικό με τους «φούριας ρόχας». Στα συν της Γερμανίας μπορεί να θεωρηθεί η εξαιρετική της φόρμα, καθώς μετρά

15 συνεχείς νίκες σε επίσημα ματς, ενώ παράλληλα στα αρνητικά της είναι πως δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει την Ιταλία σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Παγκοσμίου Κυπέλλου στα επτά προηγούμενα ραντεβού τους.

Από την άλλη, η Ιταλία υπό την καθοδήγηση του Τσέζαρε Πραντέλι είναι αήττητη, μετρώντας εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό αγώνα δεν έχει ο τιμωρημένος Μάτζιο, ενώ οι Μότα, Ντε Ρόσι, Κιελίνι και Αμπάτε ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα δώσουν κανονικά το παρών.

Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης θα είναι ο Στεφάν Λανουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα