Γουίλιαν Εστεβάο “Μεσίνο”: Μήλον της έριδος ο 16χρονος για τους “μεγάλους”

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Τις βάσεις για άλλη μία μεγάλη πώληση μετά απ’ αυτή του Έντρικ στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει η Παλμέιρας (παίζοντας στην πρώτη ομάδα και έχει 13 λεπτά συμμετοχής) καθώς στα ραντάρ των ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται πλέον και ο 16χρονος, γεννημένος στο Σο Πάολο, Γουίλιαν Εστεβάο – με ψευδώνυμο Μεσίνο. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η SUN, μετά από

την Μπαρτσελόνα, στη λίστα τους έχουν βάλει τον παίκτη και τρεις αγγλικές ομάδες της Premier League που είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Ποια είναι η χρηματική αξία του Εστεβάο – Μεσίνο

Για τον Εστεβάο ή Μεσίνιο όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία, έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσε τον περασμένο χειμώνα και η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μάλιστα επιχείρησε να τον κάνει δικό της πακέτο με τον Έντρικ, πριν αυτός κλείσει στη Ρεάλ, με το deal όμως να μην προχωρά.

Ο Εστεβάο αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 10.000.000 ευρώ με αυξητικές τάσεις.

Manchester United, Arsenal and Chelsea are among the clubs showing interest in Palmeiras’ teen sensation Estevao Willian, who has been dubbed “Little Messi”.

(Source: Sun Sport) pic.twitter.com/nVlLaE7VLC

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 8, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γουίλιαν Εστεβάο “Μεσίνο”, Μήλον, 16χρονος, “μεγάλους”,gouilian estevao “mesino”, milon, 16chronos, “megalous”