Η Jennifer Aniston και τα μυστικά της ομορφιάς της

Στο τεύχος Μαΐου του “In Style” φιγουράρει η ηθοποιός Jennifer Anniston και συζητά για την εμφάνισή της, την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της στο «Κόκκινο Χαλί».

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από την Jennifer να περιγράψει αυτήν τη στιγμή τη ζωή της και η ηθοποιός είπε: «Ευχάριστη και ήρεμη. Θέλω να βλέπω φίλους και να ταξιδεύω. Το λέω κάθε χρόνο όμως φέτος θα τα καταφέρω!».

Τι σε κάνει να

αισθάνεσαι γριά;

«Ξέρεις τι με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη; Όταν βλέπω κορίτσια στην ηλικία των 20 ή τη νέα γενιά των ηθοποιών να πιστεύει ότι ‘’δεν είμαστε περίπου ίδια ηλικία’’.

Χάνεις την προοπτική έτσι, ή όταν σου προσφέρουν το ρόλο μίας μητέρας με 17χρονη κόρη. Λες ‘’δεν είμαι αρκετά μεγάλη να έχω κόρη 17 ετών!’’

Και μετά συνειδητοποιείς ότι ‘’ΝΑΙ είσαι!’’».

Τα μυστικά που έχει για το «Κόκκινο Χαλί»:

«Αγαπώ τον Christopher Bailey της Burberry. Και τον Tom Ford. Έχω φούστες, ζακέτες και τα παπούτσια του, αλλά δεν ξέρω πώς να τα περπατήσω. Προσπάθησα! Πρέπει να κάνω κάτι με τα τακούνια. Θέλουν αρκετή δύναμη. Στο «κόκκινο χαλί», είναι καιρός να κάνω κάτι το διαφορετικό. «Παίζω» εκ του ασφαλούς, γιατί θέλω να είμαι άνετη».

Για το πώς δείχνει όμορφη:

«Χρησιμοποιώ το σαπούνι καθαρισμού της Neutrogena, από τότε που ήμουν νέα. Επίσης μου αρέσει η κρέμα ημέρας του Dr. Hauschka, στην οποία προσθέτω αντηλιακή μαζί με επιθέματα κολλαγόνου, που φτιάχνει η κοσμετολόγος μου, Angela Levin. Τα βάζεις κάτω από τα μάτια σου, και ενυδατώνουν το δέρμα. Ότι το καλύτερο για το πρωινό».

Keywords
Τυχαία Θέματα