Η αλλοπρόσαλλη Demi Moore!

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός βλέπει τα εξώφυλλα να την χαρακτηρίζουν τουλάχιστον περίεργη ή νευρωτική, λόγω των ακραίων αντιδράσεών της. Τελευταίες φωτογραφίες είναι αυτές που έρχονται από το χθεσινό πάρτι του Lenny Kravitz και την δείχνουν να φέρεται αλλοπρόσαλλα, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να ανησυχήσει την οικογένειά της.

Η 50χρονη Demi «έπαιξε» με τους φωτογράφους στον χώρο του “Chanel Beachside Barbeque”, κάνοντας τον Lenny Kravitz

και την Stacy Keibler να απορούν με την συμπεριφορά της!

Τα περίεργα άρχισαν από νωρίς, η ηθοποιός άρχισε να χορεύει μόνη, καθήμενη στο τραπέζι της, ενώ όταν οι φωτογράφοι ήθελαν να την τραβήξουν με τον τραγουδιστή εκείνη κρυβόταν πίσω από τα μαλλιά της!

Δεν γνωρίζουμε τι είχε καταναλώσει η ηθοποιός αλλά αυτό που είχε μονίμως στο τραπέζι ή στο χέρι της ήταν ένα ισοτονικό ποτό- ίσως η υπερκατανάλωση της πείραξε τα νεύρα, ποιος ξέρει! 

Κάποια στιγμή η Demi, βρήκε στο πλήθος και την σύντροφό του George Clooney, Stacey Keibler, στην οποία έπεσε σχεδόν πάνω της για να φωτογραφηθεί με ένα περίεργο χαμόγελο! 

Όσο για τον νέο της σύντροφο Vito Schnabel, βρισκόταν και αυτός στο πάρτι, όμως το ζευγάρι δεν πόζαρε μαζί, αλλά σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, κάποια στιγμή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί που δυστυχώς οι φωτογράφοι δεν πρόλαβαν να το τραβήξουν!

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα