Η πρώτη συνέντευξη του Bobby Brown μετά το θάνατο της Whitney Houston

Στην εκπομπή “Today Show” εμφανίστηκε ο τραγουδιστής, λέγοντας στον παρουσιαστή Matt Lauer: «Δεν είμαι ο λόγος που πέθανε!»

Ο Bobby Brown άνοιξε την συζήτηση, λέγοντας: «Είμαι καθαρός και νηφάλιος από τα ναρκωτικά» και αποκάλυψε πότε είδε για τελευταία φορά την Whitney Houston και πως αντέδρασε όταν έμαθε την είδηση του θανάτου της.

Ο παρουσιαστής ανέφερε στον τραγουδιστή τις

κατηγορίες που του καταλογίζουν, σχετικά με το ότι αυτός ευθύνεται για την «κατηφόρα» που πήρε η ζωή της τραγουδίστριας.

Εκείνος σκυμμένος απλά είπε «αυτό με κάνει να νιώθω χάλια!!» και συνεχίζοντας είπε «εάν κάποιος πέρναγε λίγο χρόνο μαζί μας, θα καταλάβαινε πως νιώθαμε ο ένας για τον άλλο. Θα ήξεραν πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν».

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την τελευταία φορά που είδε την Whitney, και εκείνος είπε «την είδα μία περίπου βδομάδα, πριν πεθάνει. Είχε μία λάμψη. Είπα μέσα μου, πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Γιατί έδειχνε καλά!».

Όσο για τα ναρκωτικά, ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε αυτός, που η τραγουδίστρια τα «έβαλε» στην ζωή της.

«Δεν ήμουν μαστουρωμένος όταν την γνώρισα. Μπορεί να κάπνιζα ‘’χόρτο’’, να έπινα μπύρες, αλλά δεν ήμουν αυτός που έμπλεξε την Whitney, στα ναρκωτικά!!», σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι ήταν οδυνηρό για αυτόν να την βλέπει να υποφέρει και τελικά να χάνει τη ζωή της από τα ναρκωτικά.

«Πονούσα. Πονούσα... γιατί εγώ ήμουν καθαρός τα τελευταία 7 χρόνια και νόμιζα ότι και αυτή είχε απομακρυνθεί από αυτά. Δεν γνώριζα ότι έδινε ακόμα την μάχη της. Ξέρετε είναι δύσκολη αυτή η μάχη. Να κρατηθείς νηφάλιος!!», επισήμανε ο Bobby.

Παράλληλα, εικάζει ότι ο θάνατος της πρώην συζύγου του οφείλεται μόνο στην τελευταία χρήση κοκαΐνης-την μία και μοναδική-καθώς γνώριζε ότι εκείνη δεν έκανε καθημερινή χρήση ναρκωτικών και τα είχε βρει με τον εαυτό της.

«Πρέπει να ήταν η μοναδική, αλλά και η θανατηφόρα. Ένα «χτύπημα» μόνο χρειάζεται και μπορεί να σου κοστίσει την ζωή. Δυστυχώς αυτό ήταν!», σχολίασε ο Bobby Brown.

Keywords
Τυχαία Θέματα