Η… συνωνυμία που αδικεί και η «παρέλαση» ονομάτων!

***ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ως... Καραϊσκάκης της Αιτωλοακαρνανίας, «αδίκησε» εν πολλοίς επικοινωνιακά τον Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος θα είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο! Ο ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία σε καμία περίπτωση δεν είναι... βαρύ όνομα, ούτε θα αποτελέσει

μεταγραφή αεροδρομίου! Όμως όσοι τον γνωρίζουν και έχουν μια εικόνα από τις αγωνιστικές του ικανότητες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και μάλιστα τονίζουν ότι οι πολλοί δεν θα πρέπει να βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα! Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τουλάχιστον, αν κρίνουμε από τα περσινά, έχει αποδείξει πως... διαθέτει μάτι για να εντοπίζει παίκτες-λαβράκια! Με ταλέντο δηλαδή, αλλά το κυριότερο για τον σημερινό Παναθηναϊκό χωρίς μεγάλο μπάτζετ!

***ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό! Όλοι ποντάρουν στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν στην Σούπερ Λίγκα τα μοναδικά... χρηματοκιβώτια που έχουν μέσα χρήματα και είναι προς διάθεση. Έτσι πρωτοσέλιδα και μάνατζερ... διαλαλούν καθημερινά την πραμάτεια τους, καθώς η... παρέλαση δεν έχει προηγούμενο! Κατά μέσο όρο 7-8... φρέσκα ονόματα γράφονται καθημερινά και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή! Κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο... κρεμιέται στο περίπτερο και οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν όνειρα για όλους αυτούς! Το βέβαιο φυσικά είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα ενισχυθούν σημαντικά ενόψει της παρουσίας τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν... ένα καράβι μεταγραφές, ενώ και από θέμα χρημάτων θα κινηθούν βάσει των δεδομένων της εποχής! Τι σημαίνει αυτό; Ξεχάστε τις σπατάλες περασμένων ετών!

***ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα. Στην πρώτη αγωνιστική του EURO υπήρξε έντονη αντίδραση των Πειραιωτών για τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ίσως να ήταν λάθος το τάιμινγκ, αλλά τα παράπονα για τον… ερασιτεχνικό χειρισμό του ιατρικού τιμ της εθνικής ήταν 100% δικαιολογημένα. Αντίθετα, σε καμία περίπτωση δεν έχει βάση η… διαρροή-παράπονο από τον Ολυμπιακό γιατί δεν αγωνίστηκε στα 4 ματς ούτε λεπτό ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Φερνάντος Σάντος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αυτός που θα κρίνει πότε θα παίζουν, πόσο θα παίζουν και ποιοι θα παίζουν. Πάει κι τελείωσε. Όλα τα άλλα είναι φτηνός λαϊκισμός.

***ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ. ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ πέρασε πέτυχε σε όλα! Τέτοια επιστράτευση αστέρων δεν έχει ξαναγίνει! Μπροστάρης ο Μαύρος κι από κοντά Βλάχος, Κωστής, Τσιάρτας, Αρβανίτης! Ακόμη κι ο Ντέμης Νικολαΐδης, έστω κι από... απόσταση, στηρίζει την νέα προσπάθεια από παλιές δόξες της Ένωσης, προκειμένου να... σώσουν το καράβι που βουλιάζει! Βέβαια μπορεί, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, επικοινωνιακά να πήγε καλά το θέμα, όμως το ζητούμενο είναι να γίνει κάτι ανάλογο και

Keywords
Τυχαία Θέματα