Η Βίκυ Σταμάτη, τα χάπια και η επιθυμία της για αποφυλάκιση

Τι τρέχει με τη σύζυγο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου; Η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται στο Θριάσειο νοσοκομείο (όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου), μετά τα πέντε αγχολυτικά χάπια που -ενημέρωσε ότι- πήρε στις φυλακές.

Πιο αναλυτικά, σήμερα (Δευτέρα) λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα, η κ. Σταμάτη ενημέρωσε τον δεσμοφύλακα πως έλαβε πέντε αγχολυτικά χάπια και πως αισθανόταν υποτονικά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων, όπου ενημέρωσε τους γιατρούς πώς πήρε τα συγκεκριμένα χάπια. Εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν

πως η κ. Σταμάτη αρνήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, ενώ της ζητήθηκε από τους ιατρούς.

Αυτή τη στιγμή, η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία και ενδέχεται αύριο κιόλας (Τρίτη) να αποφασιστεί η επιστροφή της στις φυλακές.

Το γεγονός παραμένει πως η σύζυγος του πρώην υπουργού επιθυμεί σφόδρα την απελευθέρωσή της για λόγους υγείας. Πριν από λίγες ημέρες είχε καταθέσει νέο αίτημα για μεταφορά σε νοσοκομείο, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Χειρδάρη, ζητώντας την άμεση παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς όπως ισχυρίστηκε, η πελάτισσά του «αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της».

Στην επιστολή του ο κ. Χειρδάρης είχε αναφέρει πως η γιατρός των φυλακών έχει ζητήσει «επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση» για την πελάτισσά του, η οποία ανησυχεί για την επιδείνωση της υγείας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα