Ιωάννινα: χρησιμοποιούσε τον 10χρονο γιο του για ''βαποράκι''

Συνελήφθη χθες στα Ιωάννινα ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο διακινητή στα ραντεβού αγοραπωλησίας με τους τοξικομανείς αγοραστές το 10χρονο γιο του.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο 10χρονος ανήλικος κοντά στην οικία του στην Ανατολή Ιωαννίνων και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη,

σε μορφή βράχου, βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον 10χρονο γιο του, τον οποίο προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως ο ανήλικος παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του 32χρονου και εξωτερικά αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων εικοσιπέντε φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους 95,5 γραμμαρίων, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα..

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα