Ήττα σοκ για ΠΑΟΚ

Μετά τη μεγαλοπρεπή νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (0-2) την προηγούμενη αγωνιστική, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απογοήτευσε τους φίλους του γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-3, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Παιχνίδι γεμάτο θέαμα που τα είχε όλα. Πέντε γκολ,

χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, δοκάρι για τους «Αρκάδες» και αποβολή του προπονητή του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό, τι ήθελαν στα πρώτα λεπτά του ματς και ενδεικτικό της υπεροχής τους ήταν ότι στο 17’ το σκορ ήταν στο 0-3 (Περόνε 3’, 17’, Ναβάρο 10’). Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Περόνε, με τον Αργεντίνο φορ να σκοράρει δις στην αντίπαλη εστία.

Η Τούμπα άρχιζε να «βράζει», με μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου» να μην πιστεύουν στην εικόνα της ομάδας του, γιουχάροντας τους παίκτες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον ΠΑΟΚ, στο 32ο λεπτό ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα» με την αποβολή του Μπόλονι. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιτέθηκε φραστικά στον τέταρτο διαιτητή Γιώργο Φουκάκη, με τον διαιτητή Κομίνη να τον αποβάλει.

Ο ΠΑΟΚ που είχε καταφέρει να μειώσει σε 1-3 (Αθανασιάδης 31’), ένα λεπτό πριν την αποβολή του προπονητή της ομάδας, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και προσπάθησε για την ολική ανατροπή του σκορ. Αφού αρχικά γλίτωσε το τέταρτο γκολ (δοκάρι Χουανίτο 52’), μείωσε σε 2-3 με γκολ ποίημα του Γεωργιάδη (54’). Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, και στο 88ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Πιπίνης ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη, με τον διαιτητή να δείχνει την «άσπρη βούλα». Ο Λίνο το εκτέλεσε «ψαρεύοντας» τον Μπαντή, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας .

Keywords
Τυχαία Θέματα