ΥΓΕΙΑ: Νέες προσφορές για τους άστεγους της Αθήνας

Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ μοίρασε και αυτή τη βδομάδα φαγητό και βοήθεια στους άστεγους της Αθήνας με συμμετοχή και άλλων εταιρειών του ομίλου Marfin Investment Group (MIG).

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) διανεμήθηκαν

1.000 μερίδες φαγητού, προσφορά της Olympic Catering του ομίλου Everest, 1.000 τεμ. χυμός LIFE και 200 τεμ. παιδικά γιαούρτια, προσφορά της ΔΕΛΤΑ, του ομίλου Vivartia και 1.000 σακούλες με φρούτα εποχής, ευγενική προσφορά της Olympic Air.

Επίσης, η Επιστημονική Ένωση Ιατρών του ΥΓΕΙΑ, προσέφερε φαρμακευτικό υλικό και 700 σακούλες με φρούτα. Ολοκληρώθηκε επίσης η κατασκευή του στεγάστρου στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Υποδοχής που γίνεται η διανομή του φαγητού, προσφορά της SARNITEC A.Κ.Ε., που συνεργάζεται με τον όμιλο ΥΓΕΙΑ. Παράλληλα, παραδόθηκαν τα διαχωριστικά για την περίφραξη στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υποδοχής, ο οποίος θα λειτουργήσει ως χώρος για εκδηλώσεις για τα παιδιά (ζωγραφική, κατασκευές), όπως είχε προγραμματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων 500 υπνόσακοι (sleeping-bags), 45.200 δοχεία μιας χρήσης για διανομή φαγητού, 700 μερίδες φαγητού, 500 συσκευασμένα σάντουιτς, 2.500 μερίδες φρούτων εποχής, 500 κρουασάν, 200 σακούλες σοκολατένια γλυκίσματα, 2.000 τεμ. γλυκών, 65 κούτες γάλα Νουνού Kid και Noulac και φαρμακευτικό /υγειονομικό υλικό, ενώ στα παιδιά των άπορων οικογενειών, που σιτίζονται καθημερινά, έχουν μοιραστεί γάλατα, χυμοί, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι και παιχνίδια. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί δύο επαγγελματικά ψυγεία και έχει παραδοθεί ένα κλειστό φορτηγό τύπου van.

Του Χρήστου Κώνστα

Keywords
Τυχαία Θέματα