Κ. Αρβανίτης: «Θα μας δώσουν λίστα με το τι να λέμε από τώρα;»

Με τα κρούσματα λογοκρισίας στη δημόσια τηλεόραση, καθώς και με την περίπτωση της σύλληψης του Κώστα Βαξεβάνη καταπιάνεται το Reuters, το οποίο αναφέρει ότι το «κόψιμο» της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» ήρθε την ίδια ημέρα που ο κος Βαξεβάνης παρουσιάστηκε στο δικαστήρια για την δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ».

«Ο

Κώστας Αρβανίτης είπε ότι η απόφαση για αναστολή της εκπομπής του με την Κατσιμή έχει πολιτικά κίνητρα και είναι μια προσπάθεια φίμωσης των ΜΜΕ», αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του δημοσιογράφου.

«Δεν έχει να κάνει με εμάς πια, έχει να κάνει με τη λογοκρισία στη δημόσια τηλεόραση. Θα μας δώσουν λίστα με λέξεις και σχόλια που μας επιτρέπεται να κάνουμε από τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο κος Αρβανίτης.

«Όταν ένας δημοσιογράφος σχολιάζει κάτι στον αέρα ή γραπτώς, δεν χρειάζεται να έχει την απάντηση του πολιτικού. Θα θέλαμε να πούμε επίσης ότι λυπόμαστε, γιατί χθες σχολιάσαμε τις εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά δεν σκεφτήκαμε να πάρουμε τον Ομπάμα, ώστε να μας δώσει τη δική του άποψη επί του θέματος», συνέχισε.

Πληροφορίες από: Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα