Και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στηρίζει τις Riot Pussy

Σε δημόσια στήριξη προς το ρωσικό πανκ συγκρότημα Riot Pussy – τρία μέλη του οποίου βρίσκονται στη φυλακή – προέβη ο Sir Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Το πρώην «σκαθάρι» ένωσε τη φωνή του με αυτές του Στινγκ και της Μαντόνα, ζητώντας την απελευθέρωση των μελών του συγκροτήματος, στις οποίες συνέστησε θάρρος και ψυχική δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sir Πολ, στην επιστολή που δημοσιοποίησε, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αγαπητή Νάντια, Κάτια και Μάσα. Σας γράφω για να σας δείξω την υποστήριξή μου προς εσάς, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα ήθελα να ξέρετε ότι

ελπίζω πως οι ρωσικές αρχές θα υποστηρίξουν την αρχή της ελεύθερης έκφρασης για όλους τους πολίτες και να πως δεν θα θεωρήσουν πως πρέπει να σας τιμωρήσουν για τη διαμαρτυρία σας.

»Πολλοί άνθρωποι στον πολιτισμένο κόσμο έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους και εφ 'όσον δεν βλάπτουν κανέναν με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσουν μπροστά όλες τις κοινωνίες.

»Ελπίζω ότι μπορείτε να μείνετε δυνατές. Εγώ και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα που πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε εσάς και την ιδέα της καλλιτεχνικής ελευθερίας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα