Κάνει τα… Κονέ του για αντί-Εβαντζελίστα ο Παναθηναϊκός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από το «πράσινο στρατόπεδο», στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι ο 28χρονος επιθετικός μέσος αποτελεί μία εξαιρετική λύση προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την αποχώρηση του Εβαντζελίστα.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν από την

Ουντινέζε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας επιθυμεί την επιστροφή του ποδοσφαιριστή προκειμένου να σχηματίσει ο ίδιος εικόνα για τα αγωνιστικά του προσόντα.

Η επιθυμία του αυτή μεταφράζεται σε αρκετά μεγάλη αναμονή από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιμένει τόσο.

Άλλωστε τα προκριματικά του Europa League απαιτούν από τον Παναθηναϊκό να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι στο «τριφύλλι» εξετάζουν τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Ο Παναγιώτης Κονέ δεσμεύεται μέχρι το 2019 με συμβόλαιο με την Ουντινέζε, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε, ως δανεικός, με τη φανέλα τη Φιορεντίνα.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Έλληνας διεθνής έχει συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι και στο παρελθόν, ενώ θεωρείται ιδανικός για το 4-4-2 που θέλει να παίξει ο Ιταλός τεχνικός.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ επιθυμεί να βάλει και οψιόν αγοράς.

Το άρθρο Κάνει τα… Κονέ του για αντί-Εβαντζελίστα ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα