Καραμπόλα Θεσσαλονίκη: Ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι υπέστη ο οδηγός

Κατέληξε ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο μετά από τροχαίο, το οποίο έγινε λίγα λεπτά πριν τις 9:00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Γούναρη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος προσέκρουσε σε ένα Ι.Χ. και σε ένα φορτηγάκι του Δήμου που περίμεναν στον φωτεινό σηματοδοτηστη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης (29/11). Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 60χρονος υπέστη

ανακοπή την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημά του να προσκρούσει σε βανάκι του δήμου Θεσσαλονίκης και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο. Στο σημείο άμεσα έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ με μοτοσυκλέτα ταχείας επέμβασης και ελάχιστα λεπτά αργότερα ασθενοφόρο που μετέφερε τον οδηγό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και πάρα τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, ο 60χρονος έχασε τη μάχη με τη ζωή του.

Τρεις τραυματίες σε δύο τροχαία ατυχήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Αρκετά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 9, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην οδό Ιφιγένειας στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρώς δύο άτομα. Επιπλέον, περίπου την ίδια ώρα μία μηχανή συγκρούστηκε με ένα όχημα στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίων Πάντων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομα και να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καραμπόλα Θεσσαλονίκη, Ανακοπή,karabola thessaloniki, anakopi