Καρατζαφέρης: Αυτοκτονία, εάν πάμε σε εκλογές

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης πήρε και αυτός θέση με τη σειρά του στο θέμα των εκλογών. Όπως τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, «σε 20 ημέρες έρχεται η Τρόικα.

Δεν φέρνει νούφαρα και γαρδένιες. Είναι αυτοκτονία να πούμε στο λαό να πάει σε εκλογές. Θα πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα».

Διευκρινίζοντας την πρότασή του προς τον πρωθυπουργό για ολιγομελές και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε, πως «η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση ουσιαστικής συνευθύνης. Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά. Το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών».

«Ο κ. Παπαδήμος είναι ένας καλός τεχνικός, αλλά δεν είναι πολιτικός, γι αυτό το συντονισμό της κυβέρνησης πρέπει να αναλάβουν οι αρχηγοί των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης ρωτήθηκε, εάν τα λέει όλα αυτά για να εξασφαλίσει θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ να δίνει μια «αφοπλιστική» απάντηση, υποστηρίζοντας, πως «ούτως ή άλλως σε δύο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος», κάτι που «δείχνει» μελλοντική συνεργασία ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ στην επόμενη κυβέρνηση, που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα