Καρατζαφέρης: Οι μέρες λιγοστεύουν και η ασυνεννοησία δημιουργεί προβλήματα

Έληξε η συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και εξερχόμενος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε δηλώσεις. «Η Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει ως μια γροθιά. Θα χρειαστεί η γροθιά και προφανώς θα σπάσει το δάχτυλο που δεν θα 'ναι δεμένο με τα άλλα», τόνισε αρχικά

ο κ. Καρατζαφέρης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε, πως «οι μέρες λιγοστεύουν και η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα», υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι έχει στείλει δύο επιστολές προς τους πολιτικούς αρχηγούς, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών στις οποίες προτείνει τα κόμματα να καταλήξουν σε μία κοινή γραμμή, αλλά και να διαπραγματευτούν με την τρόικα από κοινού.

Δικαιολογώντας αυτή την άποψη εξήγησε, «οι κατά μόνας συναντήσεις, το διαίρει και βασίλευε δεν βοηθούν. Και άλλο το συμφέρον της χώρας και άλλο το κομματικό συμφέρον του καθενός».

Αξιοσημείωτη ήταν η στιχομυθία Παπούλια-Καρατζαφέρη κατά την είσοδο του τελευταίου στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στον Κάρολο Παπούλια:

«Μου έρχεται στο μυαλό ο Ορφέας από τα Αργοναυτικά. "Πάσιν εφ' ηρώεσσι κακών δ' ανεφαίνετο πυθμήν"» (σε ελεύθερη μτφ όλοι κοιτάζαμε τα κακά, αλλά κανένας δεν έβλεπε το τέλος), για να του απαντήσει ο κ. Παπούλιας «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Keywords
Τυχαία Θέματα