Κατάδικοι λαμβάνουν ακόμη μισθό από το δημόσιο!

Η διαφθορά στο δημόσιο καλά κρατεί, καθώς ακόμη μια αποκάλυψη αποδεικνύει περίτρανα ότι πρόκειται για έναν «ασυμμάζευτο» μηχανισμό! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», δύο φυλακισμένοι ταμίες -δημοτικοί υπάλληλοι-, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα καταδικασμένοι σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου, συνεχίζουν να πληρώνονται, λαμβάνοντας τα χρήματα στη φυλακή!

Συγκεκριμένα, το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει, ούτως ώστε οι δύο υπάλληλοι να απολυθούν, παρά το γεγονός ότι από την δολοφονία του δημάρχου,

Τριαντάφυλλου Κακούδη, έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια! Οι δύο ένοχοι μπορεί να καταδικάστηκαν, όμως το 50% του μισθού τους πάει κάθε μήνα στη φυλακή. Ο 50χρονος Σάββας Σαλτουρίδης και ο 51χρονος Ιωακείμ Μάνος πυροβόλησαν 8φορές τον δήμαρχο τα Χριστούγεννα του 2009 και εν συνεχεία έκρυψαν το πτώμα στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να του φορτώσουν τη μαύρη τρύπα 710.000 ευρώ.

Το θράσος τους μάλιστα ήταν απίστευτο αφού έφτασαν στο σημείο να μηνύσουν τον αντικαταστάτη του δολοφονημένου δημάρχου, ο οποίος με την προφυλάκισή τους έδωσε εντολή για τη διακοπή της μισθοδοσίας τους, αν και έξι μήνες μετά υποχρεώθηκε να την αποδεσμεύσει, αλλιώς κινδύνευε να συρθεί εκείνος στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα