Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: Η ηθοποιός ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στο Πήλιο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου για να περάσει το υπόλοιπο των καλοκαιρινών της διακοπών. Η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro» απόλαυσε το μπάνιο της στην παραλία Ποτιστικά και μοιράστηκε με τους 287.000 ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα. Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα του κινητού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας ένα ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό. Λίγες μέρες νωρίτερα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές στης στα Χανιά.

Στο κλιπ η ίδια χαμογελά και πάλι στον φακό, καθισμένη σε μια αιώρα κρατώντας στα χέρια της ένα βιβλίο. «Να ξυπνάς στα Χανιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στα  μέσα Ιουλίου, η Κλέλια Ανδριολάτου ανάρτησε επίσης, στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα Κουφονήσια. Στις προηγούμενες αναρτήσεις της, η ίδια φωτογραφήθηκε από τα Κουφονήσια, χαμπγελαστή με ένα ροζ μπλουζάκι και ένα πλεκτό καπέλο. Νωρίτερα, η Κλέλια Ανδριολάτου από το ίδιο νησί, καταγράφηκε σε βίντεο να ξεκουράζεται σε μια κουνιστή καρέκλα.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Τα γυρίσματα του «Maestro»

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στους Παξούς. Οι ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από το σετ στα social media, δίνοντας έτσι μια μικρή «γεύση» στο κοινό τους από όσα πρόκειται να δουν. Η Κλέλια Ανδριολάτου ανάρτησε κι εκείνη σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από την ώρα των γυρισμάτων του «Maestro». Σε αυτές, φαίνεται να φορά μία μπλε φούστα και ασορτί μπλούζα και να περπατά στους δρόμους του νησιού, ενώ δίπλα της σε ένα στιγμιότυπο είναι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Keywords
Τυχαία Θέματα