Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: Η πόζα με κατακόκκινο μπικίνι και κοιλιακούς «πέτρα»

Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το κατακόκκινο μπικίνι της και το φωτογραφικό στιγμιότυπο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κλέλια Ανδριολάτου έχει δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία στα social media χαρίζοντας έμπνευση στις διαδικτυακές της φίλες. Αυτή τη φορά έκανε μια δημοσίευση που έφερε το καλοκαίρι. Στη δημοσίευσή της η ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακό της με τη λεζάντα να αναγράφει «weekend vibes».

Μεταξύ άλλων φαίνεται να ποζάρει με ένα βάζο γεμάτο λουλούδια, να φωτογραφίζει τα κύματα της θάλασσας αλλά και να ποζάρει μαζί με τη φίλη της, Βάσια Κωσταρά. Εκείνο όμως που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι η έναρξη του βίντεο, στην οποία έβαλε μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει στην αντανάκλαση του παραθύρου. Φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι, η Κλέλια Ανδριολάτου φωτογραφίζεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/Snapinsta.app_video_333367268_417681047680291_372615270997313583_n.mp4«Πέτρα» κοιλιακοί

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της και οι «πέτρα» κοιλιακοί της φαίνονται καθαρά στο βίντεο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να δείχνουν στα σχόλια τον ενθουσιασμό τους. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν στιγμιότυπα στο Instagram από το πρόγραμμα γυμναστική που κάνει. Προτιμά την αερόβια προπόνηση και τη γιόγκα, δύο είδη γυμναστικής που υπόσχονται σμιλεμένο σώμα και τέλεια σιλουέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα