Κοιτάζει και Ζαρντίμ

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε στην προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Ολυμπιακού, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μπράγκα να είναι το νέο… σίριαλ για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα πάντα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα η «O' Jogo» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βλέπει... με καλό μάτι τη συνεργασία με τον κόουτς της Μπράγκα Λεονάρντο Ζαρντίμ,

ενώ ο Λουίς Γκαρσία της Χετάφε αποτελεί την εναλλακτική λύση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, οι Πειραιώτες φέρεται να στρέφονται ξανά στην αγορά της Πορτογαλίας, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια συνεργασίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπράγκα και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά η μετακίνηση μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα ή ακόμη και με ένα συμβολικό ποσό, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν θα του κλείσει την πόρτα.

Η απάντησή του στον Ολυμπιακό αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα