Κόντρα Παναγούλη-Γεωργιάδη για τις δηλώσεις περί «βερίκοκου»

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλη, ξέσπασε σήμερα (Τετάρτη) στα social media, αλλά και στην τηλεόραση. «Μήλο της έριδος», το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού περί «βερίκοκου», για τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα», έγραψε στο facebook ο κ. Παναγούλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» χαρακτηρίζοντας «κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη». Περί της διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης απάντησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη, για να με διαγράψει».

Στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Χωρίς λόγια, όπως στις γελοιογραφίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα