Κρίμα και άδικο για ΠΑΟΚ

Έξω από τους ομίλους Champions League έμεινε ο ΠΑΟΚ καθώς υπέστη ήττα με 2-3 από την Σάλκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Europa League.

Πάρα πολύ κοντά στο όνειρο των ομίλων έφτασε ο ΠΑΟΚ,

που λύγισε την πιο κρίσιμη στιγμή (φταίνε και οι ανεγκέφαλοι οπαδοί γι’ αυτό που την άφησαν χωρίς κόσμο στην Τούμπα) από τη γερμανική Σάλκε, που έδειξε πως δεν ήταν πολύ ανώτερη των Θεσσαλονικέων.

Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1 και τον Σαλπιγγίδη πίσω από τον Αθανασιάδη καταφέρνοντας να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιθετικότητα της Σάλκε. Η ομάδα του Στέφενς ωστόσο δεν είχε την κατοχή της μπάλας, γεγονός που την έκανε εντελώς ακίνδυνη με μία τελική στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο αποφασιστικά έχοντας δεχθεί βέβαια και το γκολ στο 43’. Πέτυχε δυο γκολ, έβαλε τη Σάλκε μέσα στα καρέ της, καθώς είχε μείνει και με δέκα παίκτες από το 64’, αλλά δέχθηκε άλλα δυο γκολ από τους Γερμανούς και δεν τα κατάφερε.

Τα γκολ πέτυχαν για τους Γερμανούς οι Ζαλάι (43’, 90’) και Ντράξλερ (67’) και άφησαν στη μέση τη μεγάλη ανατροπή που πήγε να κάνει ο Στοχ με τους Αθανασιάδη (53’) και Κατσουράνη (79’).

Keywords
Τυχαία Θέματα