Κρίσιμο τεστ για τον 11χρονο-Απολογείται ο ανιματέρ

Ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει ο 11χρονος Ρώσος, ο οποίος μαχαιρώθηκε με βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Ο μικρός συνεχίζει να νοσηλεύεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Μάλιστα, σήμερα (Δευτέρα) είναι μια εξαιρετικής σημασίας ημέρα γι΄αυτόν, καθώς θα εξετασθεί από τους γιατρούς, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα σοβαρά τραύματα που έφερε, όπως η κάκωση στο νωτιαίο μυελό, του έχουν προκαλέσει ακινησία στα κάτω άκρα.

Το 11χρονο

αγόρι ξύπνησε από την καταστολή μόλις το Σάββατο και μέσα σε λυγμούς ζητούσε τη μητέρα του και τον αδερφό του. Οι γιατροί μιλούν για το πρώτο σοκ και ειδικοί ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Ενώπιον της ανακρίτριας ο 20χρονος

Παράλληλα, σήμερα ο 20χρονος δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε με 20 μαχαιριές στο άτυχο αγόρι που έκανε διακοπές με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ο Ολλανδός παραδέχθηκε την πράξη του τόσο στον εισαγγελέα όσο κα στους αστυνομικούς, περιγράφοντας με κυνικό τρόπο πώς μαχαίρωσε το αγόρι σε απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα