Κυκλοφόρησε σε περιορισμένο κύκλο χρηστών η έκδοση του Office 15

H επόμενη έκδοση της σουίτας Microsoft Office έφτασε στο ορόσημο του Technical Preview, επιτρέποντας στους πρώτους χρήστες να δοκιμάσουν την νέα έκδοση λογισμικού, που πια θα φέρει το (ίσως προσωρινό) όνομα Microsoft Office 15. Προς το παρόν ο κύκλος των πρώτων χρηστών είναι αρκετά περιορισμένος και στόχος της πρώτης αυτής φάσης είναι

η συγκέντρωση σχολίων και παρατηρήσεων για την λειτουργία του Microsoft Office 15.

H ανακοίνωση της περιορισμένης κυκλοφορίας της έκδοσης Technical Preview έγινε από το blog του Office και τον PJ Hough. Όμως ο Hough δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τις νέες λειτουργίες της σουίτας και περιορίστηκε να πει πως πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση του τμήματος ανάπτυξής της. Ωστόσο, δηλώνει πως η νέα σουίτα θα έρθει μαζί με αναβαθμίσεις σε όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft, όπως το Office 365, Exchange, SharePoint, Lync κ.ά. «Αρκετά απλά το Office 15 θα επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται, να συνεργάζονται και να επικοινωνούν εξυπνότερακαι γρηγορότερα από ποτέ», γράφει ο Hough.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν όσο πλησιάζουμε στην δημόσια beta έκδοση της σουίτας, της οποίας το επίσημο οριστικό εμπορικό όνομα θα είναι Office 2013. Όπως φαίνεται η έκδοση της νέας σουίτας θα συγχρονιστεί με την κυκλοφορία των Windows 8, των οποία η κυκλοφορία αναμένεται στα τέλη του 2012, ενώ περιμένουμε την έκδοση beta μέσα στον Φεβρουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα