Κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας προτάσσει ο Αλ. Τσίπρας

Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Λοκρίδος, επισκέφτηκε σήμερα (Πέμπτη) ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τα Σωματεία των Εργαζομένων, περιηγήθηκε στους χώρους της βιομηχανίας, ενώ στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνει η χώρα, ο κ. Τσίπρας

επισήμανε: «Μας έχουν φορτώσει χρέη ως το λαιμό και επιμένουν ότι η λύση, παρά το ότι τα χρέη μας, μας έχουνε πνίξει, είναι να συνεχίζουμε να δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τα προηγούμενα. Η λύση προφανώς δεν είναι αυτή. Η λύση είναι να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει προσπάθεια ξεπουλήματος του τόπου αλλά και παραγωγικής ανασυγκρότησης όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση: «Το μεγάλο έγκλημα είναι ότι θέλουν τώρα, όσο βρίσκονται στην εξουσία αυτοί που κατεδάφισαν τον τόπο, να ξεπουλήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εθνικό πλούτο για να μην έχει στα χέρια της η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που πολύ σύντομα θα αναλάβει, τα εργαλεία για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Βιάζεται να δώσει η ελληνική κυβέρνηση τα κλειδιά της χώρας στην κ. Μέρκελ και τους πιστωτές, πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική. Αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».

O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε επίσης, στην απόφασή του να μη σταματήσει να παραχωρεί συνεντεύξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη με στόχο να σταματήσει «το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα