Λαζαρίδης: «Θέλουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα»

Για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν μίλησε ο αμυντικός του Ατρόμητου Νίκος Λαζαρίδης. Ο Έλληνας στόπερ της ομάδας του Περιστερίου, με δηλώσεις του στο «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», τόνισε πως το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι το μυστικό των θετικών αποτελεσμάτων της ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι

ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέρουμε. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την αναμέτρηση».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αγωνιστήκαμε καλά, και είχαμε πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεδομένου ότι αγωνιζόμασταν κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήραμε έναν βαθμό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ότι μπορούμε να τα πάμε και πολύ καλύτερα».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε μία οικογένεια το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό, θέλουμε και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας και δίνουμε ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα. Η ομάδα έχει δείξει ότι προχωρά βήμα -βήμα, φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και έχουμε όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «O Παναθηναϊκός ξεκίνησε δύσκολα από την αρχή της χρονιάς. Αυτό επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Πρέπει να το δουλέψουν αυτό για να βρουν τον καλό τους εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές».
 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα